bg1
bg1
bg1
bg1
bg1
     

Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Tartu Ülikooli Delta keskuse veebilehe privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika teavitus sisaldab kasulikku infot selle kohta, kuidas ja milleks Delta veebilehe keskkond isikuandmeid (andmeid) kogub, töötleb ja jagab.

Privaatsuspoliitika lähtub andmekaitse üldregulatsioonist (GDPR – General Data Protection Regulation). Privaatsuspoliitika eesmärk on kaitsta kasutajate privaatsust kooskõlas Eesti Vabariigi seaduste ning Euroopa Liidu õigusaktidega.

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist Tartu Ülikooli Delta keskuse (edaspidi Delta) veebilehel https://delta.ut.ee (edaspidi veebileht).

Kui mingil põhjusel tunned, et Delta kaudu on sulle liiga teinud, anna sellest meile teada aadressil delta@ut.ee ja anname endast kõik, et olukorda parandada.

MÕISTED

Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.

Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid või edastavad Deltale omalt poolt infot.

Teenused on kõik Delta poolt pakutavad teenused.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Kinnitades privaatsustingimused annad õiguse andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

  • veebilehe külastatavuse statistika – Google Analyticsi abil.

ISIKUANDMETE KASUTAMINE

Delta kasutab isikuandmeid:

  • Delta kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks.

Isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele:

Kolmas isik on Delta lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub Delta kasutajale teenuseid.

Delta kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

  • Google – veebilehe kasutusstatistika analüüsi;

  • MailChimp – tarkvara ja teenuseid uudiskirja laialisaatmiseks ning analüüsimiseks.
LINGID TEISTELE LEHTEDELE JA MANUSTATUD SISU

Osadel lehtedel on viited teistele kodulehtedele või sisaldavad manustatud sisu.

Manustatud sisu tarbimisel tehnilises mõttes külastad teist kodulehte, kus kehtivad selle kodulehe tingimused.

Need lehed võivad teie kohta koguda andmeid, asendada küpsiseid või edastada teie andmeid kolmandatele osapooltele.

ISIKUANDMETE SÄILITAMINE JA TURVALISUS

Delta rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide kasutajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

KASUTAJA ÕIGUSED

Kasutajal on õigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;

  • nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel ka kustutamist;

  • nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;

  • nõuda isikuandmete ülekandmist.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile delta@ut.ee vastavasisuline sooviavaldus.

Kui asutaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

KÜPSISED

Delta veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kliendi poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas klient veebilehte kasutab, et kliendi jaoks veebilehe kasutamist isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi:

  1. Püsivaid küpsiseid, mis jäävad kasutaja arvutis olevasse küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks kasutaja kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.

  2. Seansiküpsised on ajutised ja kaovad, kui kasutaja veebilehelt lahkub või oma veebilehitseja sulgeb. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuse või toote taotlemise jms võimaldamiseks.

Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Lisaks aitavad küpsised koguda kasutajastatistikat, mis võimaldab mõõta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia läbi efektiivne turundustegevus.

Kasutaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Veebilehitsejad lubavad tihtipeale vaikimisi küpsisefailide säilitamist tarbija seadmesse. Kasutaja võib oma seadmes küpsiste kasutamise ära keelata või need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab Delta Google Analytics teenust, kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja ja muu statistika kohta.

Google Analytics võib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, paigalda oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriv rakendus: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

UUDISKIRI

Delta uudiskirjaga liitumine on vabatahtlik. Uudiskirjaga liitumisel annate nõusoleku selleks, et meie – Tartu Ülikooli Delta keskus (vastutav töötleja) – saaksime Teile saata põnevaid uudiseid meie tegevusega seonduvast. Deltas toimub palju põnevat. Meie ürituste kavas on töötoad, avalikud loengud, seminarid, arutelud, klubiõhtud, rahvusvahelised konverentsid, info- ja karjääripäevad ning palju muud. Delta tegevuse ja koostöövõimalustega saate end kõige paremini kursis hoida siis, kui tellite meie uudiskirja.

Uudiskirja laialisaatmiseks ja analüüsimiseks kasutame MailChimp (volitatud töötleja) tarkvara ja teenuseid. Kinnitame, et teistele isikutele Teie andmeid ei edastata. Teil on õigus igal hetkel uudiskirjast loobuda, vajutades selleks uudiskirjas sisalduvale lingile või saates sellekohase e-kirja aadressile delta@ut.ee. Samuti on Teil õigus nõuda oma andmete kustutamist meie andmebaasidest.

PRIVAATSUSTINGIMUSTE MUUTMINE

Delta jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt. Privaatsustingimused on uuendatud versioonis alati veebilehel saadaval.

AUTORIÕIGUS

Veebilehe sisu kasutamiseks mis tahes kujul (ka osaliselt), tuleb eelnevalt kirjaliku luba küsida delta@ut.ee.

Igale koopiale peab olema lisatud siinsele veebilehele viitav link.

Kõigi privaatsustingimuste ja andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega palume võtta meiega ühendust aadressil delta@ut.ee 

Tere tulemast Delta kogukonda!
Delta on Tartu Ülikooli uudne õppe- ja teaduskeskus, mille huvi keskmes on ülikooli, ühiskonna ja ettevõtete koostöö.

Üliõpilased ja teadlased saavad Deltas asuvate instituutidega ühendust võtta aadressil delta@ut.ee või Tartu Ülikooli veebilehe https://www.ut.ee/et kaudu. Partnerid leiavad sobivad kontaktandmed allolevalt Delta meeskonna lingilt.

 

 

Delta meeskond

Tartu Ülikooli Delta keskus

 

Õppe- ja teadushoone
Narva mnt 18 / 51009 Tartu / Eesti
Avatud E-R kell 7.30 – 20.00;

L-P 08.00 – 17.00 (ainult peauks).

 

Delta kohvik on avatud E-R kell 08.00 – 17.00

delta.kohvik@gmail.com; +372 5302 8944

 

Valvelaud (ainult tehniline info):
+372 737 6363; + 372 5331 4670

 

Asukoha kaart

 

Ettevõtlusmaja
Narva mnt 20 / 51009 Tartu / Eesti

 

delta@ut.ee

We use cookies on our website and Google Analytics to analyze website traffic statistics. Privacy Policy.

Sulge